•   Snabba leveranser
  •   Fri frakt över 500kr 
  •   90 dagar öppet köp
  •   Chattsupport

Dji 03 air unit ger FPV och film i HD – men inte till alla applikationer

DJI O3 Air Unit är en imponerande enhet som tar FPV (First Person View) -upplevelsen till nya höjder genom att integrera banbrytande videoöverföringsteknik från DJI. Här är några av de nyckelfunktioner och fördelar som enheten erbjuder:

Högupplöst videoöverföring med låg latens: Med DJI O3 Air Unit kan användare njuta av utmärkt högupplöst videoöverföring från längre avstånd samtidigt som de upprätthåller låg latens. Detta är avgörande för en smidig och responsiv FPV-upplevelse.

Avancerad bildbehandling: Enheten är utrustad med en 1/1,7-tums sensor och en 155° superbred FOV (Field of View), vilket möjliggör förbättrad bildkvalitet och ökad täckning av omgivningen. Den flaggskeppsvideotekniken och andra uppgraderingar i bildbehandlingen bidrar till att förbättra den övergripande bildkvaliteten och upplevelsen.

Kompatibilitet och flexibilitet: DJI O3 Air Unit är kompatibel med ett brett utbud av produkter och plattformar, vilket ger användare möjlighet att integrera enheten med olika drönare och tillbehör. Detta öppnar upp möjligheter för användarna att utforska och utveckla sina FPV-färdigheter och kreativitet i luften.

DJI O3+ videoöverföring: Den är utrustad med DJI O3+ videoöverföringsteknik som erbjuder kraftfulla videoöverföringsfunktioner. Det ger snabb respons och ett skarpt, ultraskarpt liveflöde för att säkerställa att piloten har en klar bild av miljön och kan styra drönaren med precision och säkerhet.

Stabil signalöverföring: 2T2R rundstrålande antenner bidrar till att säkerställa stabil signalöverföring och jämn videoöverföring inom hela signaltäckningsområdet. Detta minskar risken för störningar och avbrott i videoströmmen och ger en mer pålitlig FPV-upplevse.

Sammanfattningsvis är DJI O3 Air Unit vara en kraftfull och mångsidig enhet som är utformad för att möta behoven hos FPV-entusiaster och professionella användare genom att erbjuda högkvalitativ videoöverföring, avancerad bildbehandling och stabil signalöverföring.

Inte helt redo för rc-bil eller fixed wing!

Till skillnad från tidigare fpv-system från DJI så kräver 03 air unit ett arm mode för att slå på full kraft. Även om du väljer bort low power mode i glasögonen, kommer du ändå inte få full räckvidd. Utan arm-mode kommer du endast ha tillgång till (low power mode). Detta kan du lösa med ett Arduino-kort, som agerar arm-mode. 
 

Du hittar Dji 03 air unit under under följande länk.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Information