•   Snabba leveranser
  •   Fri frakt över 500kr 
  •   90 dagar öppet köp
  •   Chattsupport

Däck & Fälg

RC däck tlll radiostyrda bilar – köp fälgar, däck och foam

Är din radiostyrda bil i behov av nya RC däck? Hos RcLand hittar du ett stort urval av däck, foam och fälgar. Allt från Sling Shots, Trenchers, Street Fighters till Badlands, Dirt Hawgs, Road Rages - allt till ett garanterat lågt pris.

Hos oss finner du rc däck från de stora och seriösa tillverkarna. Du hittar till exempel märken som Proline Racing, Louise, Traxxas och HPI.

Oavsett om du har kört sönder ett hjul eller funderar på att uppgradera din radiostyrd bil, kan du hitta ett stort utbud hos oss. Vi säljer till exempel däck som redan är monterade på fälgar, så att du själv ska slippa jobbet med att montera och limma däcken. Däcken finns med många olika mönster och med olika hårdhet. Testa dig fram och hitta vilka däck som passar ditt underlag och körstil bäst.

Behöver du däck och fälg till 1/8 buggybil eller kanske till en 1/10 monstertruck. Du hittar hjul till de flesta typer av radiostyrda bilar under vår kategori för däck & fälg.

Proline racing
Pro-Line Racing etablerades 1982 och detta blev en helt ny standard för prestandatillbehör, genom att utforma och lansera en linje av däck och fälgar för den framväxande off-road marknaden. Som ett resultat har Pro-Line uppnått 12 IFMAR VM, hundratals amerikanska National & EM inklusive tusentals regionala evenemang.

År 1995 gjorde Pro-Line ett annat vinnande drag genom att gå samman med Protoform racingkarosser för att expandera bolagets produktområde.
Idag har entusiaster lärt känna Pro-Line Racing för spetskompetens inom produktutveckling och beprövad RC-prestanda.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Information