•   Snabba leveranser
  •   Fri frakt över 500kr 
  •   90 dagar öppet köp
  •   Chattsupport

Varierande modeller av radiostyrda monstertruckar

RC monstertruckar finns från många olika tillverkare, och i många olika modeller. 

Krypa fram i skogen, dundra runt i sandtag eller kanske spruta snö på vintern. Med en Moonstertruck kan man utforska de flesta terränger och underlag. När du tänker på en Monstertruck, så tänker du säkert på en enormt stor bil. Så behöver inte vara fallet, modellen finns faktiskt i de flesta storleksklasser. Till exempel är Blackzon Smyter en av de allra populärste Monstertruckarna. Såklart finns det enorma varianter som Corally Kagama, men också små som Blackzon Slyder. 

I början var inte den här biltypen speciellt snabba. Oftast var de endast roliga i riktigt krävande terräng, men med åren har de blivit snabbare och snabbare. Idag är det inte ovanligt med modeller som har en toppfart av runt 100km/h! En Monstertruck har väldigt hög fjädringsväg. Detta gör att den kan bli väldigt vinglig och kan välta vid snäva svängar. 

Monstertruck är nog den radiostyrda bil som har största användningsområde. Den kan köras i stort sett på alla typer av underlag. Du kan dessutom montera paddeldäck vilket ger rejält med grepp i lös nö och lös sand. 

 

Det ska vara kul att köra monstertruck

Impulsköp blir sällan bra! Vi rekommenderar därför att du innan köp funderar ordentligt på vilken biltyp som passar dig bäst. Var kommer du troligast att köra, och hur kommer du köra? Har du mycket skog och grov terräng runt där du bor, då är det ju inte så lämpligt med en gatbil med minimal markfrigång, eller hur? I det fallet är Monstertrucken ett ypperligt val av bil. Ju större bil, ju grövre terräng kan du köra i. Givetvis är en fyrhjulsdriven bil bättre än en tvåhjulsdriven när det är riktigt halt och besvärligt. 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Information