•   Snabba leveranser
  •   Fri frakt över 500kr inom Sverige
  •   Fast fraktpris (75sek) till Norge & Finland
  •   60 dagar öppet köp

Rc flygplan

Populära radiostyrda flygplan

Letar du efter ett rc flygplan så finner du många olika modeller hos Rcland. Oavsett om du letar ett brutalt snabbt jetplan, eller ett glider för stilla turer, så finns en variant för dig.

Självklart finns det rc flygplan som passar nybörjare, men detta betyder inte att vem som helst kan flyga dessa. Det krävs mycket träning för att kunna framföra ett radiostyrt flygplan på ett säkert sett. Vi rekommenderar att du börjar öva med en simulator och kontaktar en klubb.
Fördelen med en simulator är att du tränar in rörelserna som man har på en riktig sändare. Ofta kan man köpa till en kabel för att använda sin vanlig sändare. Du kopplar helt enkelt kabeln mellan trainer-uttaget och datorn. Det finns simulatorer där man får med en "sändare" som du endast kan använda till simulatorn.
Med en simulator så lär du dig grunderna och det är gratis att krascha. Du har med simulatorns hjälp fått en grundläggande spakvana, vilket är till stor fördel när du ska ge dig i kast med riktiga radiostyrda flygplan.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Information