•   Snabba leveranser
  •   Fri frakt över 500kr 
  •   90 dagar öppet köp
  •   Chattsupport

Rc båtar

Rc båtar med stabila sjöegenskaper! Susa fram på vattnet med en rc båt av din favorit modell. Båtarna finns i massor av olika storlekar och utföranden. De större rc-båtarna kan köras på havet eller i sjöar, när de minsta båtarna bör köras i väldigt lugnt vatten, eller kanske till och med i en pool.

De snabbare rc-båtarna drivs med metanol eller borstlösa elektriska system, medans de enklare modellerna drivs med nimh-ackar eller lösa stavbatterier.

Oavsett om du är nybörjare och letar efter din första rc-båt, eller om du är erfaren förare och letar fter en snabb racerbåt, så har vi med största sannolikhet ett alternativ för just dig. Hos oss hittar du rc-båtar i många olika modeller och utföranden från kända tillverkare som till exempel Traxxas, Thunder tiger, Aquacraft och Pro Boat.
Vi hjälper dig mer än gärna att hitta rätt modell för just dina behov.

Här finns mer information om rc-båtar.

RC båtar från de kända tillverkarna som levererar hög kvalitet och prestanda. Vi strävar efter att sälja modeller med högsta kvalitet och körglädje. Det ska gå enkelt och snabbt att få tag i reservdelar om olyckan är framme.

Båtarna finns i två grundläggande utföranden - hobby och leksaksmodeller. Leksaksbåtarna är för de yngre förarna. Dessa är oftast billiga att köpa men har nackdelen att de ofta inte går att reparera. Hobbybåtarna är mycket mer avancerade och finns i bygga-själv-kit (kit) eller som ready-to-race (rtr).

Ett tips är att alltid ha någon form av gummibåt till hands när du kör. Det kan annars bli ganska problematiskt om din rc-båt stannar mitt ute på en sjö, och det kommer den att göra förr eller senare! Helt plötsligt tar batteriet eller bränslet slut, även fast du "vet" att det finns mycket kvar. Båten kanske välter, precis när allt gick så otroligt bra!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Information