•   Snabba leveranser
  •   Fri frakt över 500kr 
  •   90 dagar öppet köp
  •   Chattsupport

Rc bilar

 

Radiostyrda bilar av högsta kvalitet. De flesta av bilarna kommer som körklara rtr-paket så att du snabbt kommer igång med att köra din radiostyrda bil. I produktbeskrivning hittar du vad som ingår i paketet. 

Att köra en radiostyrd bil i full fart ger väldigt mycket nöje oavsett om du är en erfaren entusiast eller nybörjare. Om du är ute efter att köpa en radiostyrd bil, så kan vi erbjuda dig toppmodellerna från de populära tillverkarna. I vårt utbud hittar du till exempel Team Corally, Kyosho, FTX och Hpi racing.

Radiostyrda bilar finns i utföranden som buggy, monstertruck, SCT eller truggy. Hos Rcland hittar du ett brett sortiment till attraktiva priser. Spana även in vårat stora sortiment av tillbehör och reservdelar.

Rc hobby bil

Vilken rc bil ska jag ha? Detta är en av de vanligaste frågorna som vi får från nybörjare. Det finns några frågor vi rekommenderar att du tar ställning till.

Var ska jag köra? Vilket underlag? Ska jag ha en modell för väg eller terräng? Hur mycket tid vill jag spendera? Bygga själv eller köpa körklart, dvs ska jag ha en RTR eller ett kit jag bygger ihop själv? Ska jag ha en nitro eller en elektrisk? Att titta runt på olika modeller är ett nöje i sig!


Leksak eller hobby?

RC bilarna finns i två grundläggande utföranden - leksaksbilar och hobbybilar. Leksaksbilarna är för de allra yngsta förarna. Dessa är oftast billiga att köpa men har nackdelen att de ofta inte går att reparera. Hobbybilarna är mycket mer avancerade och finns i bygga-själv-kit (kit) eller som ready-to-run (rtr). Vi har valt ut lämpliga hobbybilar för yngre förare i en egen kategori. De kända tillverkarna erbjuder oftast både kit och rtr, vilket innebär att du kan bygga den själv eller ihop med en vän, eller kanske välja en färdigmonterad modell. Du kan även uppgradera en hobbybil och göra den snabbare, starkare, mer hållbar, förbättrad väghållning eller bara göra så den ser häftigare ut.

Andrahandsvärdet hos en radiostyrd bil
Sköter du om din bil väl, finns möjligheter att sälja den igen när du vill byta. Du kanske vill byta till en gatbil, en monstertruck eller kanske en buggy?

Monstertruckar är populära
En av vår mest populära bil är monstertrucken som kan köras praktiskt taget överallt. Tack vare stora gummidäck och långa stötdämpare kan dessa bilar köras på nästan alla typer av underlag. Monstertrucken kommer oftast som rtr, vilket innebär att du inte behöver bygga ihop den själv. Oftast är de utrustade med fyrhjulsdrift i både elektriska och nitro versioner! 

Touring
Gatbilarna kan komma upp i väldigt höga hastigheter med bra väghållning och de ser ut som bilarna du ser på tävlingsbanor och gator runt om i världen. Gatbilar är känsliga för ojämnheter och är i stort sett endast till för asfalt.

Rc bil el eller bensin?
En elektrisk radiostyrd bil är mycket lättare att underhålla än nitro, elektriska bilar är också väldigt tysta så du inte behöver oroa dig för att störa dina grannar. En borstlös elbil kör numer oftast ifrån en Nitrobil. Dock har Nitron ett helt underbart ljud och känslan att köra en nitro är fantastisk.

Att köra radiostyrd bil är en otroligt rolig hobby oavsett ålder och tidigare erfarenhet. En buggybil för att fräsa fram på en bmx-bana eller i lokala parken eller en Monstertruck för att köra i skogen eller i snö. Det finns en bil för de flesta underlag och terräng.

 

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Information