•   Snabba leveranser
  •   Fri frakt över 500kr 
  •   90 dagar öppet köp
  •   Chattsupport

HPI Racing

 

Rc-bilar från HPI finns för de flesta åldrar

HPI-bilar är kända för sin goda hållbarhet, innovativa design och höga kvalitet, men mest av allt ger de hög underhållning!

HPI grundades 1986 i södra Kalifornien, med en liten investering och mycket hårt arbete av Tatsuro Watanabe. Det ursprungliga sortimentet bestod av tillbehör till befintliga racerbilar, hjul och motorer. Uno-motorerna vann även ett världsmästerskap 1987, och visade att företaget har vad som krävs för att konkurrera med världens ledande företag! Denna tidiga framgång möjliggjorde att HPI snabbt växte och senare släppte den första bilmodellen, HPI Super F1.

Hpi:s säljsucce ledde till att HPI väsentligt ökade storleken på designteamet, och fler modeller började tillverkas. Härifrån gick det snabbt, vilket också snabbt förändrade HPI:s fokus från att vara ett tillbehörsföretag till att vara ett av världens mest produktiva RC-företag. Från de första elmotordrivna bilsatserna expanderade HPI produktlinjen till bränsledrivna RC med Nitro RS4 och RS4 MT, småskaliga RC med Micro RS4 och så småningom i större och större kit, som den legendariska Savage monster truck och Baja 1/5th buggyn. Längs vägen har HPI vunnit utmärkelser från RC-media och fans. 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Information