•   Snabba leveranser
  •   Fri frakt över 500kr 
  •   90 dagar öppet köp
  •   Chattsupport

Vilken radiostyrd båt ska du ha? 

Radiostyrda båtar är en populär och rolig hobby. Som nybörjare kan det tyckas lite krångligt vid första anblicken.

Nyckeln till att komma igång med hobbyn är att hitta vilken typ av radiostyrd båt som är den rätta för dig. Vi ska här försöka ge dig lite hjälp på traven när du ska välja rätt rc-båt.

Om du ska köra rc båten i en liten lugnt sjö eller damm i tätbebyggt område, så rekommenderas en elektrisk båt eftersom de är betydligt tystare. När du köper en radiostyrd båt, bör du också fråga dig själv hur mycket du tror att du kommer använda båten. Bara kul att prova på, eller kommer det bli en hobby? Om du tänkt att det ska vara en hobby, så bör du satsa på en borstlös båt från någon av de kända tillverkarna. Detta för att du ska kunna köpa reservdelar enkelt och att du inte ska tröttna direkt för att båten är för långsam. 

De största fördelarna med elektriska Rc båtar är deras enkla underhåll. Du behöver i stort sett bara ladda batteri-acket och sedan kan du börja köra. 

En annan sak som är viktigt att nämna är utförande. Du har säkert sett att många båtar har RTR efter namnet. Det här innebär att båten är redo att köras. Du behöver inte installera motor, fartreglage, radiosystem eller liknande. RTR betyder dock inte alltid att batterier ingår i paketet. Så titta efter om båten kommer behöva kompletteras med batteriack och laddare. 

Din första rc båt kommer att ha stor påverkan på din upplevelse av hobbyn. Är du nyfiken på att titta efter en radiostyrd båt nu på en gång? Då är du välkommen att besöka vår kategori för båtar. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Information